OM BLOMSTEN

BLOMSTEN by ILSE JACOBSEN åbnede den første butik i 2009 i Hornbæk. Siden er der udvidet med 2 butikker i henholdsvis København (Carlsberg Byen) Greve (Waves). Blomsterkæden ejes af designer og iværksætter Ilse Jacobsen.

 

I butikkerne tilbyder vi et skønt udvalg af blomster, planter, krukker, livsstilsbøger, chokolade og vin i unikke omgivelser. Kom meget gerne forbi og se blomster, dekorationer og gaveidéer inspireret af sæsonen.

 

Vores helt særlige gårdmiljø, som kan opleves i Hornbæk, inspirerer til indretning af smukke uderum. Ofte kører vi også ud og indretter gårdhaver og terrasser.

 

Vi skaber blomster til alle livets fester og hvert år står vi bag en lang række brudebuketter og blomsterkoncepter til bryllupper. Vi leverer også store og små blomsterløsninger til en række af glade erhvervskunder – og den store kærlighed til blomster formidler vi videre på kurser i dekoration til både enkeltpersoner, grupper og medarbejder i firmaer.

Du er altid velkommen til at søge ny inspiration i en af vores butikker.

 

Vores butiker finder du i Hornbæk, København (Carlsberg Byen) og Waves. Se adresser her.

ABOUT COOKIES

Cookies are necessary for the website to run smoothly, but they also provide information about how you use our website, so that we can improve it for you and others.